Hasznos információk

 DSC_2102.jpg

 

FIZETÉSI FELTÉTELEK 

Az ellenértékét háromféle módon egyenlítheti ki: 

1. helyszínen készpénzben történő fizetés  

2. előre utalással történő kiegyenlítés 

3. fizetés utánvéttel

  

KISZÁLLÍTÁSI DÍJ KALKULÁTOR 

Több kapu kiszállítása esetén egyedi árat adunk.

Telephelyen (Cegléd) való személyes átvétel: díjmentes.

Fenntartjuk a jogot, hogy a szállítási díjjat a szállítás megkezdése előtt ügyfeleinktől elkérjük. 

Szállítási Határidő: 2-10 munkanap. Előre egyeztetett szállítási napon, induláskor telefonon értesíti a futár a Vevőt az érkezés időpontjáról.  Amennyiben egy megrendelésen különböző szállítási határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó. Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a kifizetett összeget Vevőnek visszatérítjük, de a Szállítót kártérítési kötelezettség nem terheli.

Áru átvétele: A küldemény tartalmát és épségét hiánytalan teljesítés esetén Vevő  az Átvételi Elismervény-en aláírja. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. 

Kiszállítási Szabályok:  A Szállító vagy Kézbesítő a  Termék(ek)et a megadott címre szállítja. Rakodási hatáskör kizárólag a megrendelt árura vonatkozik. A 3000 mm szélesnél kisebb kapuk levételéhez nem igénylünk segítséget a kipakoláshoz, az efölötti kapuméreteknél a vevőnek 1 segítséget kell szervezni a lepakoláshoz. 

Meghiúsult Áruátvétel:  Ha a Vevő az egyeztetett kiszállítás időpontjában nem tartózkodik otthon, vagy az áru elhelyezését nem tudja biztosítani és így az árut vissza kell szállítani, abban az esetben az ismételt  kiszállítás költsége a Vevőt terheli.

 

GARANCIA 

Garanciális idő: 

  • Kapulapok átrozsdásodása: 10 év 
  • Kapuvasalatok, görgők:  3 év (karbantartás szükséges!)
  • Garázskapunyitók és kiegészítők: 2 év    

Megjegyzés:

A Garancia kizárólag gyártási hibából eredő problémákra érvényes. A sérülésből, szakszerűtlen telepítésből és az éves karbantartás hiányából eredő meghibásodásokért a gyártók ill. a garazskapukwebaruhaza.hu a felelősséget nem vállalja. Vegyszer használatából, ill. a porszórt védőfelület megsértéséből származó sérülések miatt kialakult átrozsdásodási hibákért a gyártók ill. a garazskapukwebaruhaza.hu a felelősséget nem vállalja. A vasalatok és görgőkre a szavatosság szakembereink által elvégzett, munkalappal leigazolt évenkénti karbantartás esetén érvényes.