SuperLift™ H bordás garázskapuk

21.pngTársaságunk a SuperLift™ termékcsalád prémium minőségű, szekcionált garázskapuit forgalmazza, amik a modern megjelenés mellett kitűnő hőszigetelést is biztosítanak. A 4cm vastagságú "H" bordás panelek a hűtőházaknál is használt poliuretán habbal vannak töltve. Ennek eredménye a K=1.0 W/m²K hőszigetelési tényező!

DSC_2105.jpg

Az érvényes rendelet háromszoros értéket határoz meg minimális hőszigetelési tényezőként. Ez azt jelenti, hogy a SuperLift™ garázskapuk háromszorosan túlteljesítik a hatályos energetikai előírásokat.  Megközeltőleg olyan hőszigetelést biztosítanak, mint egy húsz centis hagyományos téglából készült fal.

Névtelen.png

Ujjbecsípődés elleni védelem. Rugótörés esetére, biztonsági szerkezet. Dupla sínvezetés. Szemöldökigény: kézi - 100mm, motoro s-150mm. Kisebb szemöldökmagasságnál válassza a fordító görgőt és hátsó tengelyt, "L" 2 alacsony sínvezetést. ISO-9001minősítés.

kulso_oldal_panel.jpg

belso_oldal_panel.jpg

Fehér bordázott szekcionált garázskapu

Prémium minőségű, szekcionált, modern megjelenésű 'H' bordás garázskapu, 4 cm vastag panelekből (K=1.0 m2k) kitűnő hőszigetelési értékkel. Panel töltőanyaga polyurethane (poliuretán) hab.

GARANCIA 

  • kapulapok átrozsdásodásra 10 év,
  • szerkezeti elemek 3 év (karbantartás szükséges),
  • elektronikai elemek 2 év.

    >>> További részletek

Tovább a kalkulátorhoz